Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш отримав другий транш коштів на монетизацію субсидій

Переглядів: 941

У Калуші з початку грудня розпочалися виплати зекономлених субсидій за газ. Проте їх отримала лише частина калушан. Тепер надійшли кошти на виплату зекономлених субсидій решті субсидіантів, які подавали заяви.

На початок грудня держава профінансувала місту 1 млн 803,9 тис. грн. Відповідно компенсацію отримали 2757 калушан.

Проте, як повідомила начальник відділу соціальних допомог управління соціального захисту населення Калуської міської ради Богдана Галій, днями надійшов другий транш на монетизацію субсидій. Кошти у розмірі 1 млн 541 тис. грн. вже передані у поштові відділення та відділення банків. Цього разу компенсацію отримають ще 2332 калушан.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», право на отримання частини невикористаної суми субсидії, яка була нарахована на оплату послуг газопостачання для індивідуального опалення, мали 5 тис. 836 домогосподарств міста. Проте в управління соцзахисту із заявами звернулися лише 5 тис. 89 громадян, сума повернень яким становила 3,3 млн грн.

Водночас начальник відділу нагадала, що сім’ї субсидіантів, до складу яких входять діти віком від 14 років, повинні надати в управління соціального захисту номер паспорта (ІD-картки) дітей та їх ідентифікаційний код.

Фото: ТСН

Схожі матеріали за тегами: субсидії перерахунок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: