Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш претендуватиме на грантову допомогу уряду Японії за програмою «Кусаноне»

Переглядів: 481

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради під головуванням начальника управління Івана Дембича відбулася нарада щодо написання заявки на отримання грантової допомоги уряду Японії (програма «Кусаноне») за проєктами підтримки безпеки людини у сфері навколишнього середовища. Про це повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу Калуської міської ради.

У нараді взяли участь заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради Олег Тарбєєв, головний спеціаліст відділу організаційної, оборонної та господарської роботи управління Людмила Дзундза, головний спеціаліст відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міста Тетяна Сеньків та начальник Калуської міськрайонної філії ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України» Богдан Пеленичка.

Обговорили питання вибору заявника, проаналізували комерційну пропозицію, визначили і детально опрацювали цілі та мету проєкту. Крім того, досягнули домовленості щодо подальших дій у рамках написання відповідного проєкту.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: