Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш від снігу розчищають техніка і люди

Переглядів: 1334

Сьогодні, 9 лютого, відбулася робоча нарада під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко за участі керівників комунальних підприємств та спеціалізованих служб цивільного захисту, на якій заслухали інформацію про ситуацію на автомобільних дорогах міста та тротуарах.

За інформацією КП «Калушавтодор», у ніч на 9 лютого на розчищення доріг залучили 8 одиниць спеціальної техніки. Дороги не лише розчищали від снігу, а й посипали протиожеледними матеріалами, повідомляє сайт Калуської міськради.

Також для розчищення тротуарів, пішохідних доріжок, площ та прибудинкових територій залучали понад 50 працівників ЖЕО №1 і ЖЕО №4 та міні-тракторець Jinma, який у минулому році закупили для  КП «Калушавтодор».

Водночас керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності та жителів приватних секторів просять при погіршені погодних умов та інтенсивних снігопадах своєчасно прибирати прилеглі території, а водіїв - не залишати автомобілі у місцях, де вони перешкоджатимуть роботі комунальних служб.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш сніг очищення техніка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: