Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш відвідали представники Ukrainian Education Platform (ФОТО)

Переглядів: 300

Представники Ukrainian Education Platform директор Джон Шморгун, гуманітарний асистент Енді Кузіч та засновниця Фонду родини Богдана Гаврилишина Патрісія Шморгун-Гаврилишин – знову повернулися в Калуську громаду. 9 червня вони відвідали міську раду щодо продовження вирішення питання з облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб, з посиланням на Facebook-сторінку міського голови Андрія Найди повідомляє «Калуш ФМ».  

Створивши благодійний фонд «Move Ukraine», Патриція та Джон шукають ресурси для забезпечення житлом в Україні до 20 тис. осіб, які постраждали від війни.

Разом з собою привезли представників благодійного фонду «Siobhans Trust» із Шотландії. Їхні благодійні справи – забезпечення харчуванням вимушено переміщених осіб.

Довгий час представників зазначеної організації не пропускали через кордон і вони роздавали їжу на пункті пропуску. Зараз два автомобілі, оснащені мобільними пічками та усім необхідним приладдям для виготовлення піци, мандрують Україною.

В подальшому два благодійні фонди, як партнери, планують, створивши нові помешкання для переселенців, забезпечити їх і харчуванням.

А в Калуші перехожі теж смакували піцою, дбайливо приготовленою людьми, які здолали тисячі кілометрів, щоб допомогти українцям.

«Щира вдячність за добрі справи та підтримку! Впевнено рухаємося до перемоги», – зазначив Андрій Найда.

Схожі матеріали за тегами: Калуш Ukrainian Education Platform допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: