Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуш заполонила реклама про кредити і гроші. Інспекція складає приписи (ФОТО)

Переглядів: 1131

Інспектори з благоустрою громадського формування Калуська «Міська варта» в черговий раз виявили рекламні оголошення у невизначених для цього місцях. Зокрема, рекламними оголошеннями про експрес-кредити і гроші обклеїли електроопори.

За порушення було складено припис. Йдеться  про невиконання  пункту 7.2.7 розділу 7 «Правил благоустрою та утримання території м. Калуша», в якому зазначається, що на об’єктах благоустрою юридичним особам (їх філіям, відділенням), фізичним особам-підприємцям, а також громадянам забороняється розклеювати оголошення, афіші на будинках, стовпах, парканах, деревах та інших не визначених для цього місцях, інформує інспекція з благоустрою.

У разі невиконання приписів на порушників складуть протоколи про адміністративне правопорушення, які передадуть на розгляд адміністративної комісії для притягнення до адміністративної відповідальності згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Дана стаття передбачає накладення штрафу на громадян від 20-ти до 80-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 340 до 1360 грн, а на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності від 50-ти до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 850 до 1700 грн.

Водночас на сайті Калуської міськради КП «Міський інформаційний центр» розмістило інформацію про розташування конструкцій, на яких можна безкоштовно розмістити оголошення.

Це чотири двосторонні інформаційні щити на двох опорах розміром 2,30 х 1,0 м на:

  • вул. Б. Хмельницького (р-н кафе «Радіус»);
  • вул. Б. Хмельницького (р-н супермаркету «АТБ»);
  • вул. О. Тихого (біля ПК «Юність»);
  • ж/м Загір’я.

Два настінні інформаційні щити розміром 2,0 х 1,0 м на:

  • м-ні Шептицького (біля греко-католицької церкви архистратига Михаїла);
  • пл. Героїв.

Схожі матеріали за тегами: реклама інспектори з благоустрою

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: