Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушан запрошують на семінар по написанню грантових проектів

Переглядів: 965

30 листопада у Калуші у приміщення Центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка відбудеться семінар на тему «Написання проектних заявок на отримання грантових коштів».

Метою семінару, який організовує управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, є продовження навчання для  підготовки проектних заявок,  отримання  практичних порад та консультацій  для участі у актуальних програмах та грантах, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

На захід запрошуються  представники  структурних підрозділів, установ та організацій  Калуської міської ради, громадських організацій, установ, а також інші бажаючі.

Семінар проводитиме голова Туристичної асоціації Івано-Франківщини Оксана Федорович, яка є переможцем багатьох грантових конкурсів. Зокрема, за грантові кошти реалізувала проекти «Центр спадщини Вигодської вузькоколійки»  с. Вигода Долинського району, «Екотуристичний візит-центр у м. Яремче» загальною вартістю понад 2 млн. євро.

Під час семінару також виступить начальник управління економічного розвитку міста  Калуської міської ради  Юрій Соколовський.

Семінар триватиме з 13.00 до 16.00.

За детальнішою інформацією можна звертатись у відділ з питань інвестицій та міжнародної інтеграції  управління економічного розвитку міста  Калуської міської ради за адресою: м. Калуш, вул. Шевченка, 6,  або за телефоном 6-52-25, 6-04-32.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш семінар проекти грант

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: