Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушани переймали досвід створення індустріального парку у дрогобичан

Переглядів: 251

Очільник Калуської громади Андрій Найда разом з начальником управління економічного розвитку Юрієм Соколовським, начальником управління земельних відносин Володимиром Мельником, своїм радником Сергієм Гумініловичем та головою ГО «УФРА» Наталією Захаровою відвідали місто Дрогобич для переймання досвіду створення Індустріального парку.

Делегацію з нашої громади зустріли міський голова Тарас Кучма та його перший заступник Ігор Герман, а також начальниця управління інвестицій та економічного розвитку Леся Лазунда й директор КУ «Інститут міста Дрогобича» Володимир Кондзьолка, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на міськраду.

Під час зустрічі міський голова Андрій Найда вручив керівникам Дрогобича візитівки нашого міста – панами та футболки гурту KALUSH.                     

Учасники Калуської делегації відвідали КУ «Інститут міста Дрогобича», ознайомились зі стратегією розвитку Дрогобицької громади, а також переглянули презентацію управління інвестицій та економічного розвитку Дрогобицької міської ради з напрацюваннями зі створення Еко-смарт індустріального парку «Галіт» у Дрогобичі.

На завершення для калушан було проведено екскурсію містом та підйом на вежу Ратуші, які організував для гостей туристично-інформаційний центр Дрогобича.

Міський голова Андрій Найда за результатами візиту проінформував: «Активні бойові дії на сході і півночі країни призвели до потреби релокації багатьох підприємств. Калуська громада активно допомагає таким підприємствам. Розуміючи, що в цей час релокованим чи новим підприємствам дуже важко буде стати на ноги, розпочати свою діяльність, ведеться пошук можливості яким чином пришвидшити процес відновлення роботи чи повноцінного запуску новостворених підприємств у нашій громаді.

Одним із найкращих варіантів є створення індустріального парку, де б могли розміститися виробництва. Розглядали багато варіантів концепцій індустріальних парків, з яких найкраще підійшла концепція Дрогобицького індустріального парку. Тому скоро буде розпочато розробку концепції нашого індустріального парку і подано її на розгляд депутатам КМР. Після чого проводитиметься процедура реєстрації  індустріального парку та конкурсного визначення управляючої індустріальним парком компанії».

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: