Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанин, котрий вбив батька і побив слідчого, чекатиме суду в СІЗО

Переглядів: 892

15 червня до Івано-Франківського міського суду доставили раніше несудимого непрацюючого 30-річного калушанина.

Цей чоловік підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 121 та ч. 2 ст. 345 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків відповідно), інформує прес-служба Івано-Франківського міського суду, 

Суд встановив, що підозрюваний разом зі своїм батьком пізно ввечері 12 червня розпивав алкогольні напої за адресою проживання у Калуші. Під час застілля між двома чоловіками виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті, під час якого підозрюваний спричинив тяжкі тілесні ушкодження своєму батькові, після яких останній помер.

Наступного дня до чергової частини Калуського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення трупа потерпілого. Прибувши на місце події, слідчий у форменому одязі зайшов до будинку, у якому на той час знаходився підозрюваний.

Слідчий, зайшовши до кімнати, у якій перебував останній, представився йому та пред’явив службове посвідчення, після чого підозрюваний безпричинно наніс правоохоронцю декілька ударів кулаком. Правоохоронець отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин лівої половини обличчя.

Врахувавши всі матеріали та дослідивши докази й обставини по даній справі, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Оскільки вчинений ним злочин відноситься до насильницьких злочинів, то альтернативна грошова застава судом не визначалася.

Схожі матеріали за тегами: Калушанин вбивство СІЗО

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: