Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанина, який викрав «Опеля» в Томашівцях, взяли під варту

Переглядів: 802

За клопотанням прокуратури суд узяв під варту викрадача автомобіля.

За клопотанням Калуської місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, повідомляє пресслужба прокуратури області.

Ідеться про раніше судимого 27-річного мешканця Калуша, який 9 травня незаконно заволодів транспортним засобом жительки району.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років із конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що 9 травня о 15.25 заявниця повідомила в поліцію, що невідома особа заволоділа транспортним засобом «Опель Вектра» у селі Томашівці. Незачинену автівку з ключем у замку запалювання водій залишив на дорозі біля будинку.

Після повідомлення на розшук автомобіля і затримання зловмисника орієнтували наряди поліції. Менш ніж за годину оперативникам вдалося зупинити викрадений автомобіль між селами Студінка і Середній Бабин. Поліцейські затримали зловмисника, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Останні з'ясували, що до злочину причетний 27-річний місцевий мешканець, раніше судимий за аналогічні злочини. Він проїжджав с. Томашівці велосипедом і помітив автомобіль у вільному доступі, після чого вирішив заволодіти ним.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: