Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанка Любомира Качур здобула перемогу на Кубку України з бодібілдингу (ФОТО)

Переглядів: 905

Калушанка Любомира Качур, яка працює фітнес-тренеркою у спортивно-оздоровчому комплексі «Акваторія», протягом квітня здобула три перемоги у Кубках з бодібілдингу і фітнесу.

Зокрема бодібілдерка посіла перше місце у Відкритому кубку Черкас з бодібілдингу і фітнесу, який проходив 3 квітня. Наступною перемогою було перше місце у Відкритому кубку Києва з бодібілдингу і фітнесу, який відбувся 11 квітня. І третьою перемогою калушанки стало друге місце в Кубку України, який проходив 24-25 квітня у Харкові.

Тепер Любомира готується до Чемпіонату Європи з бодібілдингу і фітнесу, який відбудеться 12-17 травня в місті Санта-Сусанна в Іспанії.

Як розповіла «Калуш ФМ» Любомира, бодібілдингом вона займається протягом 5 років, проте до змагань готувалася впродовж року. Участь у цих трьох Кубках була першими змаганнями у її спортивному житті.

«Виступити на змаганнях було моєю мрією. І тепер я її втілила, зробивши собі подарунок до 28-річчя, яке відзначила 27 квітня. Під час змагань я пережила надзвичайні емоції. Своїми перемогами перш за все я завдячую тренерці Анастасії Горобець з Києва, з якою займалася в онлайн режимі», – додає Любомира.

Також вона вдячна за підтримку і допомогу «Акваторії» і звісно своїм рідним і близьким.

«Щоб витримати дівчину, яку сидить на жорсткій дієті, треба мати неабияке терпіння. Але мій хлопець і батьки підтримували мене», – зізнається фітнес-тренерка.

Прикметно, що за фахом Любомира – інженер-землевпорядник, а фітнес і бодібілдинг були просто захопленням. Проте тепер це переросло у щось набагато більше, ніж хобі, адже фітнес-тренером в «Акваторії» вона працює вже три роки.

Тож побажаємо Любомирі нових звершень і перемоги в Чемпіонаті Європи.

 

Схожі матеріали за тегами: Калушанка бодібілдинг перемога Кубок України

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: