Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушанка поскаржилася владі на діяльність фермерського господарства

Переглядів: 955

Жителька вулиці Пилипа Орлика звернулася до міського голови Ігоря Матвійчука з приводу екологічної ситуації внаслідок витоку гноївки від фермерського господарства "РО-МА", що на вул. Гайдамацькій.

5 лютого відбулася виїзна нарада під головуванням першого заступника міського голови Галини Романко. У нараді взяли участь представники управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, відділу у справах архітектури та містобудівного кадастру міської ради, земельного відділу міської ради, управління житлово-комунального господарства міської ради та управління Держпродспоживслужби в  м. Калуші, повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради.

Комісія провела огляд території, на якій розташоване фермерське господарство РО-МА по розведенню великої рогатої худоби (більше 50 голів) та виявила несанкціоноване складування продуктів життєдіяльності тварин неподалік від будівлі, де утримується худоба, що є грубим порушенням природоохоронного законодавства, Правил благоустрою та утримання території міста Калуша та інших нормативних актів.

Представнику власника фермерського господарства рекомендували надати копії дозвільних документів на земельну ділянку та господарську діяльність для прийняття відповідних рішень.

Перший заступник міського голови Галина Романко дала відповідні доручення членам комісії щодо встановлення законності будівництва даної споруди, використання земельної ділянки, наявності дозволів на утилізацію відходів фермерського господарства та притягнення власника до відповідальності за порушення чинного законодавства.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш скарга фермерське господарство гноївка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: