Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушу обіцяють виділити із держбюджету 6 млн гривень на ремонт дороги поблизу міської лікарні

Переглядів: 350

Калушу попередньо погодили співфінансування із державного бюджету на ремонт дороги, яка примикає до вул. Окружної, і обіцяють виділити 6 млн грн.

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомив заступник начальника УЖКГ Калуської міської ради Тарас Фіцак, інформує «Калуш ФМ».

«Ми її подавали на співфінансування. І це погодила голова ОДА та Київ», – зазначив посадовець.

У коментарі «Калуш ФМ» Тарас Фіцак уточнив, що йдеться про ремонт 650 м дороги шириною близько 14 м, яка проходить від вул. Долинської попри міську лікарню на вул. Каракая та бази.

Він також додав, що вчора, 27 січня, на сесії Калуської міської ради депутати прийняли рішення про виділення 5, 5 млн гривень співфінансування на ремонт цієї ділянки дороги, що становить 50% від загальної кошторисної вартості. Проєктно-кошторисна документація на ремонт була зроблена за кошти міської ради ще в минулому році. Наразі офіційних документів про виділення державних коштів ще нема, але вже є попередня інформація.

Заступник начальника УЖКГ також зазначив, що попередньо включена у список на ремонт за кошти державного бюджету і дорога Вістова – Грабівка. Зокрема, йдеться про ремонт 10 км дороги у селах, які входять до Калуської ТГ: Вістова, Мислів, Ріпянка і Яворівка. Готувати проєкт на капітальний ремонт цієї дороги буде ДП «Дороги Прикарпаття», яке є її балансоутримувачем.

При цьому Тарас Фіцак акцентував, що цього вдалося досягти завдяки старанням міського голови і його зустрічам з головою ОДА та керівником ДП «Дороги Прикарпаття» Романом Сілецьким.

«Той момент, коли відчуваєш, що робота приносить результати! Ухвалення виділення близько 6 млн грн державних коштів на частину дороги, що примикає до об’їзної з боку міської лікарні – це теж перемога! Дякую всім, хто до цього долучився. Продовжуємо далі, нарощуючи темпи!» – написав на офіційній facebook-сторінці міський голова Андрій Найда.

 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: