Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калушу виділили з держбюджету понад 4,5 млн грн на відновлення об’єктів дорожньої інфраструктури

Переглядів: 641

Міський голова Калуша Ігор Матвійчук провів нараду щодо невідкладного проведення відновлювальних робіт на об’єктах, пошкоджених стихією у червні 2020 року на території Калуської міської ОТГ

До Калуської міської ради надійшло розпорядження Івано-Франківської ОДА від 17.11.2020 року №597 «Про визначення розпорядників та одержувачів коштів» відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.11.2020 р. № 1386-р «Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка виникла у червні 2020 р. на території Івано-Франківської області», повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації з резервного фонду державного бюджету Калуській міській ОТГ виділили 4 622,601 тис. грн на проведення відновлювальних робіт на шести об’єктах дорожньої інфраструктури.

Окрім того, за кошти міського бюджету на пошкоджені стихією об’єкти була виготовлена проєктно-кошторисна документація та проведена її експертиза на суму 101, 062 тис. грн.

На даний час вживаються заходи для якісного та своєчасного проведення відновлювальних робіт на пошкоджених об’єктах, зокрема тендерний комітет виконавчого комітету Калуської міської ради розпочав роботи щодо проведення тендерної процедури та укладення договору з підрядником на виконання робіт.

Схожі матеріали за тегами: Калуш держбюджет кошти дороги

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: