Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська громада братиме участь в експериментальному проєкті Мінсоцполітики

Переглядів: 359

Калуська міська територіальна громада включена в перелік громад-учасниць реалізації експериментального проєкту з організації в територіальних громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

Експериментальний проєкт реалізується Міністерством соціальної політики України в рамках проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за сприяння Світового банку, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

У рамках цього проєкту громади-учасниці отримають транспортні засоби і комп’ютерне обладнання, що посилить спроможність соціальних фахівців надавати допомогу зазначеним категоріям населення. Окрім технічного забезпечення, фахівці пройдуть навчання щодо організації роботи і надання соціальних послуг населенню.

Заявку на участь у проєкті підготували головна спеціалістка відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Тетяна Сеньків та заступник директора Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  міської ради Василь Ільницький.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ проєкт Мінсоцполітики

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: