Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська рада подасть на фінансування з ДФРР два проєкти

Переглядів: 609

25 листопада відбулося засідання обласної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Комісія ухвалила рішення продовжити прийом проєктів до 23 грудня. Таку інформацію 26 листопада озвучив начальник управління економічного розвитку Калуської міської ради Юрій Соколовський у ході наради у Калуського міського голови Андрія Найди

Очільник управління вніс пропозицію щодо подання на розгляд комісії двох проєктів. Перший - по Калуському ліцею №10. За його словами, розроблена проєктно-кошторисна документація термомодернізації навчального закладу, що включає в себе утеплення фасаду і даху, яка подавалася на фінансування з державної програми «Спроможна школа для кращих результатів», однак не була відібрана.

Юрій Соколовський запропонував дати відповідне доручення управлінню будівництва та розвитку інфраструктури проаналізувати всю наявну документацію та підготувати проєкт розпорядження міського голови про затвердження проєкту кошторисної документації, що дасть можливість управлінню підготувати проєкт рішення міської ради про співфінансування в розмірі 10% і винести його на чергову сесію Калуської міської ради.

Другий - по УБРІ готовий ще один проєкт із реконструкції водопроводу на вул. Окружній на суму 5 млн 910 тис. гривень.

«У зв’язку з тим, що проведення капітальних робіт та ремонтів для подання на фінансування з ДФРР вимагає суму не менше 5 млн гривень, даний проєкт також можна подавати на розгляд комісії з відбору проєктів на фінансування ДФРР», – зазначив Юрій Соколовський. 
 

Схожі матеріали за тегами: ДФРР проєкти Калуська міська рада

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: