Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська рада прийняла права засновника КНП «Калуська ЦРЛ»

Переглядів: 300

Відповідне рішення ухвалила сесія Калуської міської ради.

Нагадіємо, 23 квітня відбулася чергова сесія Калуської районної ради, одним з питань якої був вихід зі складу засновників комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області». Рішення було зумовлене тим, що до 1 липня районні ради зобов’язані передати у комунальну власність територіальних громад усі об’єкти, які знаходяться на їх території, в тому числі й медичні.

27 травня дане питання розглянули депутати Калуської міської ради.

Відповідно до прийнятого рішення, рада прийняла права засновника КНП «Центральна районна лікарня», безоплатно прийняла у комунальну власність частку майнового комплексу по вул. Медичній, 6, земельної ділянки, а також частку у розмірі 50% статутного капіталу КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської та районної рад Івано-Франківської області», усе рухоме та інше майно, що закріплене за ним.

Відтепер медичний заклад називатиметься – КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області».

Також депутати затвердили нову редакцію статуту Калуської ЦРЛ та акт приймання-передачі майнового комплексу, земельної ділянки і частки в статутному капіталі, усього рухомого та іншого майна, що було закріплене за підприємством та належало Калуській районній раді.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: