Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська рада пропонує району вийти із засновників Калуської ЦРЛ і передати свою частку майна

Переглядів: 682

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий підписав листа до голови Калуської районної ради Михайла Лавріва та депутатів цієї ради з клопотанням розглянути в робочих комісіях депутатських фракцій та винести на позачергове засідання сесії Калуської районної ради в найкоротший термін питання щодо передачі КНП «Калуська ЦРЛ» по вул. Медична, 6 в м. Калуш у комунальну власність Калуської міської територіальної громади.

Нагадаємо, що Калуська районна рада є одним із засновників Калуської ЦРЛ та володіє часткою майна.

Відповідно до рішенням сесії Калуської районної ради від 26.01.2021 року Калуська районна рада вийшла із засновників районної лікарні. Проте по КНП «Калуська ЦРЛ» аналогічного рішення про вихід із засновників та передачу майна прийняте не було.

Калуська міська рада вважає економічно обґрунтованим та стратегічно правильним передачу не тільки КНП «Районна лікарня Калуської районної ради», але і КНП «Калуська ЦРЛ», оскільки взаємодія даних медичних закладів вкрай необхідна для збалансованого розподілу медичних послуг з метою забезпечення якісного медичного обслуговування населення. Невизначеність фінансових прогнозів по оплаті з боку НЗСУ вимагатимуть прийняття оперативних рішень для збереження належного рівня медичної допомоги.

Тому керівництво міста підготувало відповідне звернення.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш ЦРЛ засновники звернення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: