Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська міська рада відмінила рішення виконкому про встановлення МАФів на вул. Винниченка

Переглядів: 298

Відповідне рішення ухвалили депутати на черговому засіданні сесії

Нагадаємо, 27 квітня виконавчий комітет Калуської міської ради надав дозвіл підприємиці Зоряні Мандрик на розміщення двох груп тимчасових споруд орієнтовною загальною площею 132,8 кв. метрів кожна терміном на три роки. Місце розташування – на вул. Винниченка, 1 в продовження вже існуючої тут лінії тимчасових споруд на Винниченка, 3. Таке рішення виконкому збурило громаду.

– Ми бачимо весь той «благоустрій», який там відбувається, те, що знищилися тротуари, асфальт і бордюри біля тих тимчасових споруд, ми бачимо сміття, ми бачимо громадський туалет, – зазначила в коментарі «Калуш ФМ» мешканка буд. 1 по вул. Винниченка Ірина Сулима.

Мешканці вул. Винниченка направили звернення міському голові з вимогою скасувати дозвіл на встановлення МАФів. Тож дане питання винесли на сесію Калуської міської ради. І депутати більшістю голосів скасували дане рішення виконкому.

– Були якісь заявки про те, що підприємиця буде звертатися зі скаргою до суду стосовно того, що по документах все здійснено правильно і наразі порушують її права. Ми заявляємо однозначно і категорично, на цій території міста, на цій зеленій зоні  ми, як мешканці, не дамо побудувати жодної тимчасової споруди, ми будемо боротися до кінця, – додає Ірина Сулима.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: