Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуська райрада направила звернення Луценку та Авакову, щодо машини Калуської РДА, яку спершу замінили, а потім намагались викрасти

Переглядів: 1820

У Калуші продовжуються розвиватись події довкола автомобіля Chevrolet Epica, який орендує для службових потреб Калуської РДА.

Цей автомобіль у 2010 році придбала Калуська районна рада, і здавала його в оренду калуській РДА.

У червні 2015 року службове авто потрапило у резонансну аварію, в якій постраждав водія та кілька пасажирів, серед яких - двоє неповнолітніх.

У травні 2016 року активісти «Автомайдану» з’ясували, що побите авто поміняли на автомобіль такої ж марки з підробленими індефікаційними знаками.

А 6 жовтня 2017 року невідомі люди на евакуаторі намагались вивезти уже поміняний автомобіль з гаража у дворі Калуської РДА.

Враховуючи всі події депати Калуської районної ради вирішили скликати позачергову сесію.

На сесії, яка відбулась 11 жовтня, виступали начальник Калуського відділу поліції Василь Маківничук та керуючий справами Калуської районної ради Сергій Твардовский.

Керуючий справами розповів усе, що йому відомо у даній справі, а головний поліцейський на питання щодо деталей розслідування не відповідав, зсилаючись на інтереси слідства.

Від будь-яких відповідей утримувалась і голова калуської РДА Наталія Бабій, яка на всі запитання відповідала, що готова спілкуватись з «компетентними органами».

Депутати 21 голосом проголосували за звернення до Генерального прокурора України Юрія Луценка, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та інших силових структур про взяття на контроль розслідування кримінального провадження щодо машини Калуської районної ради.

Фото з сайту: Drom.ru

 

 

Схожі матеріали за тегами: калуська рда автомобіль

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: