Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуське «Фламінго» стало чемпіоном Західного регіону з хореографічного мистецтва (ФОТО)

Переглядів: 1771

Зразковий театр танцю «Фламінго» повернувся з Чемпіонату Західного регіону з хореографічного мистецтва, який проходив 3 листопада у Львові, з черговими перемогами. Цього разу «фламінгівці» здобули шість перших місць, а також Гран-прі і стали чемпіонами Західного регіону з хореографічного мистецтва.

Як розповіла «Калуш ФМ» засновник ансамблю Тетяна Сабодаш, у чемпіонаті брали участь танцювальні колективи з Івано-Франківська, Чернівців, Рівного й інших міст.

«Фламінго» їхало майже повним складом, крім найстаршої групи. Театр танцю цього разу представив на чемпіонаті шість номерів. Зокрема молодша вікова категорія виступила з танцювальними композиціями «Маленькі феї», «Диско», «Баю-баюшки-баю» та «Лол денс», середня станцювала «Піжамну паті» і «Віртуальну реальність», а старша – «Крила».

«Фламінго» отримало перші місця за кожну танцювальну композицію і в підсумку Гран-прі, ставши чемпіоном Західного регіону з хореографічного мистецтва.

Прикметно, що на чемпіонаті був той самий склад журі, що і на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Львівська осінь», який проходив у Львові  26 жовтня, де «Фламінго» теж здобуло Гран-прі.

За словами Тетяни Сабодаш, дійство проходило у клубі «Малевич». Було гарне оформлення, чудовий звук і надзвичайно танцювальна атмосфера. Журі проводило з дітьми танцювальні флешмоби. Діти почували себе органічно.

«Одна з груп наших п’ятирічок їхала на виступ вперше, тож спершу малеча трималася за мамів, а після вдалого виступу вони вже перші долучалися до флешмобу», - розповідає пані Тетяна.

«Фламінгівці» вкотре продемонстрували серйозну хореографічну підготовку і отримали заслужену перемогу.

 

Схожі матеріали за тегами: Фламінго чемпіонат Західний регіон гран-прі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: