Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуське ОСББ продовжує протистояти забудовнику, який хоче побудувати у них в дворі багатоповерхівку

Переглядів: 1717

Представники калуського об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Апгрейд-Калуш» прийшли на засідання земельної комісії Калуської міської ради. Вони намагались переконати членів комісії та забудовників не будувати будинок поряд з будинком.

Втім, як повідомляє видання «Голос-інфо», члени земельної комісії стверджували, що питання щодо забудови практично вирішено.

Потенційний забудовник Володимир Кузик, власник будівельної компанії «Добробут», понад 13 років ніяк не може приступити до забудови цієї ділянки і постійно продовжує договір оренди.

Голова ОСББ «Апгрейд-Калуш» багатоквартирного житлового будинку по вул.Винниченка 9, Інна Корецька стверджує, що жильці будинку вже понад 5 років сплачують за послуги прибирання прибудинкової території, яка включає в тому числі і орендовану під забудову територію. Члени ОСББ виступають проти будівництва, ще одного будинку у їхньому дворі.

Учасники ОСББ «Апгрейд-Калуш» проводять час у дворі поряд зі своїм будинком, тут гуляють діти, а також регулярно проводять показ фільмів під відкритим небом.

Відео із земельної комісії дивіться нижче.

 

Схожі матеріали за тегами: осбб забудовники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: