Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські афганці привітали батьків загиблих побратимів з новорічно-різдвяними святами (ФОТО)

Переглядів: 487

Вже традиційно напередодні Нового року та Різдва члени Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану вітають батьків загиблих побратимів з новорічно-різдвяними святами, засвідчуючи цим свою повагу.

– Поздоровляємо їх з Новим роком, з Різдвом Христовим, даруємо продуктові пакети, матеріальну допомогу. Це один день у них, коли вони телефонують і питають, а коли ви нас кликати будете, – у коментарі «Калуш ФМ» розповів голова територіального об’єднання воїнів-афганців Калущини Володимир Сорохтей

Ця зустріч для батьків надзвичайно важлива, зазначає воїн-афганець, священник отець Богдан Никорович:
– Вони бачать у нас, які вижили, своїх синів, котрі загинули, і ми радіємо, що можемо один одного підтримати, а також наших дорогих батьків.

Батьки загиблих теж зазначають, що такі зустрічі їм украй необхідні.
– Іду сюди, як на храмове свято, чекаю, щоби зустрітися, мені здається, що я тут свого сина побачу поміж тими хлопцями, – зі сльозами на очах говорить Стефанія Шкутяк

Її підтримує і Ольга Семанишин:
– Я хочу їх побачити, бо мені здається, що мій Ігорчик є з ними.

Засвідчити свою шану батькам загиблих воїнів-афганців до палацу культури «Мінерал» прийшли міський голова Андрій Найда, перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Оксана Канюка, заступник голови Новицької сільської ради ОТГ Ігор Пробоїв. 

Міський голова Андрій Найда привітав присутніх з прийдешніми святами, висловив батькам щирі слова вдячності за виховання мужніх синів, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок, а також подякував членам об’єднання ветеранів за те, що вони постійно приділяють увагу людям, які втратили своїх дітей: 

– Ми прекрасно розуміємо, що вам найважче, хоча війна і закінчилася вже більше 30 років тому, але її відгомін все-рівно є в ваших серцях, ваших думках. Тому як для нас, так і для вас дуже важлива ця підтримка, ми пам’ятаємо про подвиг ваших синів, ще живих воїнів-афганців. Честь і хвала вам.

Своєю чергою голова Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану Володимир Сорохтей висловив щиру подяку приватним підприємцям за надану допомогу для формування продуктових наборів, а також зазначив, що батьки загиблих воїнів, окрім продуктових наборів, ще отримають матеріальну допомогу.

На згадку про війну в Афганістані міському голові Андрію Найді, батькам загиблих воїнів й іншим гостям заходу вручили друге видання книги «Та війна з ними назавжди». А аматори народного мистецтва ПК «Мінерал» привітали матерів і батьків загиблих «афганців» із прийдешніми святами, заколядували та завінчували щастям та здоров’ям.

Схожі матеріали за тегами: Афганці привітання батьки побратими

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: