Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські депутати говорять про те, що частина старшокласників та студентів коледжів вживають алкоголь у центрі міста

Переглядів: 1532

Депутати Калуської міської ради підняли питання поведінки молоді у Калуші.

23 квітня у Калуші відбулась сесія Калуської міської ради.

На ній депутати розглядали питання порядку денного, а також давали слово калушанам, які прийшли озвучити та вирішити свої питання. Серед цих калушан були і чоловіки, які повернулись з Донбасу.

Також на сесії брали слово і кілька депутатів Калуської міської ради. Серед них – Тарас Ходак. Депутат акцентував увагу на поведінці молоді. За словами Ходака, за останній час він особисто 5 разів викликав поліцію.  На його думку, «ситуація катастрофічна, такого не було, ще як в 90-ті роки».

Депутат каже, що молодь серед дня перебуває у центрі міста у стані алкогольного та інших сп’янінь. «Це катастрофа, це дно, молодь агресивна». «Це 200-300 м від площі Героїв».  «Вони кочують, це масове явище».  Депутат розповів, що говорив з працівниками поліції, і вони йому розповідали, що при огляді знаходили в молодих людей по 2-3 тисячі гривень, «молодь шикує, а їхні батьки на заробітках». Також Ходак сказав, що на його думку, це старші класи школи та перші курси коледжів.

Міський голова Ігор Матвійчук розповів, що звернення про поведінку молоді на площі Героїв були. В тому числі, звертались і до начальника Калуського відділку поліції.

Депутат Володимир Тимків попросив поліцейських звернути увагу на приміщення зруйнованої ратуші. Там, за словами Тимківа, навіть під час уроків проводить час молодь.

Також депутат Святослав Федоришин сказав, що у магазинах неподалік площі Героїв продають алкоголь неповнолітнім. І теж просив поліцейських звернути на це увагу.

Фото: Wikimapia

Схожі матеріали за тегами: міська рада сесія молодь

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: