Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські діти відпочивають в обласних і всеукраїнських таборах

Переглядів: 946

З початком літніх канікул розпочалося і оздовлення калуських дітей у таборах.

Як поінформував «Калуш ФМ» головний спеціаліст управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міськради Ярослав Семенюк, відповідно до розподілу путівок областю калуські діти з 1 по 21 червня відпочивають у таборі «Перлина Придністров’я», що у с. Михальче Городенківського району та «Перлина Карпат» у с. Витвиця Долинського району.

Зокрема, путівки в  «Перлину Придністров’я» дали п’ятьом дітям: двом - з багатодітних родин, двом – з сімей, які потерпіли під час повені, і одній обдарованій дитині.

У «Перлині Карпат» відпочивають троє: двоє дітей-сиріт і одна дитина з інвалідністю.

Також двоє калуських школярів поїхали на відпочинок у «Молоду гвардію» в Одесу і «Артек» на Київщину. У таборі в Одесі оздоровлююється дитина учасника бойових дій, а на Київщині – з багатодітної родини.

70% вартості путівки в «Молоду гвардію» оплачує державний бюджет, а 30% і дорогу – батьки. Щодо «Артеку», то тут оплата становить 50х50. Дорогу так само покривають батьки.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», у Калуші за кошти міського, обласного, державного бюджетів, профспілок і організацій планують оздоровити 1938 осіб.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш діти оздоровлення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: