Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські громади та нафтохіміки зібрали гуманітарну допомогу для сумчан

Переглядів: 389

Наприкінці березня на адресу Калуської районної військової адміністрації надійшов лист від Буринської міської ради Сумської області, у якому просили надати гуманітарну допомогу для місцевої територіальної громади.

У листі також було вказано, що мешканцям Буринської громади потрібні продукти харчування довготривалого зберігання та швидкого приготування, а також овочі й фрукти, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на "Нафтохімік-Калуш".

– Лист-прохання від Буринської територіальної громади, – розповіли в Калуській РВА, – був надісланий на адресу всіх територіальних громад, а також низки промислових підприємств Калущини, і всі вони без винятку зреагували на потреби мешканців Сумщини.

«Одним з перших відгукнувся на звернення Буринської територіальної громади колектив найбільшого місцевого підприємства «КАРПАТНАФТОХІМ». Саме це товариство придбало і доставило в необхідній кількості на місце формування гуманітарної допомоги борошно, олію, різновиди круп, овочеву продукцію, а також деякі інші продукти харчування.

Завдяки благодійній допомозі нафтохіміків, як і всіх територіальних громад Калуського району, упродовж кількох днів було сформовано і завантажено гуманітарну допомогу у вантажівку (фуру), яка 3 квітня виїхала в напрямку Сумської області», – наголосили працівники Калуської районної військової адміністрації.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш сумчани допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: