Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські нафтохіміки вже благодіно виділили понад 150 тонн гіпохлориту натрію для дезінфекції різних міст України

Переглядів: 525

Впродовж минулого тижня товариство «КАРПАТНАФТОХІМ» продовжувало відвантажувати гіпохлорит натрію. Його комунальні й державні підприємства, медичні та освітні установи, підрозділи з надзвичайних ситуацій використовують у період карантину для дезінфекції будівель, приміщень та вулиць.

Як повідомив редакції «Нафтохімік-Калуш» заступник генерального директора підприємства Ярема Рудик, попит на цей вид продукції підприємства лише зростає.

Попри це наглядова рада товариства «КАРПАТНАФТОХІМ» прийняла рішення про благодійне надання цього дезінфікуючого засобу. Але його тепер відпускають лише державним установам та організаціям, а також медичним закладам, комунальним та великим промисловим підприємствам.

Потребу в цьому засобі виявили медичні заклади Рівного, Яремча, Снятинська, Коломийська та Галицька  міські ради, Івано-Франківська обласна клінічна лікарня, пожежна частина та відділ поліції Івано-Франківська та інші.

А 1 квітня майже чотири тонни цього дизінфікуючого засобу відвантажили у місто Монастириськ Тернопільської області, де нині особливо складна ситуація з поширенням коронавірусу.  

 За словами начальника цеху з виробництва хлору і каустичної соди виробництва Володимира Оленича, загалом вони вже благодійно відвантажили у міста України близько 150 тонн гіпохлориту натрію.

Схожі матеріали за тегами: карпатнафтохім

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: