Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські орієнтувальники привезли із чемпіонату України дев’ять медалей

Переглядів: 674

5-7 січня в місті Олешки Херсонської області відбувся перший у цьому році особистий чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів вікових груп від 12 до 70 років на ультракоротких, ультрасередніх та ультрадовгих дистанціях.

У змаганнях, які проходилися на території лісомисливських господарств Олешківської та Голопристанської ОТГ, взяли участь спортсмени з 16 областей, які виборювали комплекти нагород у 14-ти вікових групах. Івано-Франківщину на них представляли 12-14-річні вихованці КСО «Азимут» ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради. І приємно відзначити, що всі вони повернулися додому з медалями, пише «Нафтохімік-Калуш».

Юні калуські орієнтувальними, з якими працює тренер-викладач спортшколи, майстер спорту України зі спортивного орієнтування Галина Строчук, загалом здобули дев’ять медалей: три золоті, три срібні й три бронзові.

Зокрема, чемпіонами України в своїх вікових групах стали Каріна Бойсюк (на ультрадовгій дистанції), Олександр Балашовець (на ультракороткій дистанції) та Ольга Єнкало (на ультрасередній дистанції).

Каріна та Олександр також посіли на інших дистанціях відповідно два треті та два другі місця. Крім того, срібну медаль на ультрадовгій дистанції виборола Євгенія Магас, а Любомир Луців здобув «бронзу» на ультрасередній дистанції.

Всі переможці та призери чемпіонату України зі спортивного орієнтування також були нагороджені дипломами й цінними призами від організаторів і спонсорів змагань.

На знімку (зліва направо): медалісти чемпіонату України Каріна Бойсюк, Любомир Луців, Олександр Балашовець і Ольга Єнкало.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш орієнтувальники перемоги чемпіонат

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: