Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські підприємці торгуватись готові, а плати – ні

Переглядів: 1368

13 червня у Калуші вперше відбувся комерційний конкурс на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Йшлося про місця для встановлення кіосків, павільйону та облаштування автобусних зупинок з приміщеннями комерційного призначення.

Конкурс пройшов на ура. Практично на всі об’єкти було по кілька претендентів.  Торги були круті. Ставки росли, як гриби після дощу.

У результаті право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою міста для розміщення декотрих кіосків було продане майже в двадцять раз дорожче від стартової ціни. Вартість двох об’єктів  сягнула позначки 980 і 990 тисяч гривень, найнижча із запропонованих цін була 220 тисяч гривень.

Переможцями були визнані ті, хто запропонує найвищу ціну. Кожен з переможців конкурсу мав три дні на оплату того, що запропонував. Проте, за словами головного архітектора Калуша Романа Кузика, жоден із переможців так і не вніс заявленої суми.

Тож сьогодні конкурсна комісія засідатиме повторно. Право на оплату будуть пропонувати другим номерам, бо згідно з правилами при несплаті першого учасника торгів переможцем визнають наступного.

Що сьогодні скажуть підприємці і чи погодяться платити, дізнаємося згодом.

Але якщо і другі номери не заплатять, то конкурс по даних об’єктах буде визнано таким, що не відбувся.

 

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: торги підприємці кузик

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: