Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські поліцейські оперативно затримали підозрюваного у пограбуванні місцевого жителя (ФОТО)

Переглядів: 560

Зловмисником виявився вже раніше судимий 32-річний прикапатець. Чоловік наніс тілесні ушкодження потерпілому та відібрав у нього грошові кошти. Поліцейські за «гарячими слідами» розшукали та затримали грабіжника, а за цим фактом розпочали кримінальне провадження.

11 лютого близько 17:00 до Калуського відділення поліції звернувся 29-річний калушанин, який повідомив, що його побив та пограбував з вигляду знайомий чоловік і втік, повідомили в секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, оперативники карного розшуку та слідчо-оперативна група.

Потерпілий розповів правоохоронцям, що напередодні він, перебуваючи біля одного із торгових закладів міста Калуша, познайомився із зловмисником та розпивав з ним спиртні напої.

Далі нападник запропонував продовжити застілля у нього вдома. Дорогою додому  підозрюваний вчинив протиправні дії щодо потерпілого.

Отримавши від заявника детальний опис грабіжника, опитавши ймовірних свідків та очевидців події, переглянувши камери відеоспостереження поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи.

У результаті за декілька годин оперативники карного розшуку встановили місцезнаходження та затримали зловмисника на одній із вулиць міста.

Ним виявився 32-річний калушанин, який уже неоднаразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Його слідчі затримали в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрання судом запобіжного заходу. Проводиться слідство. 

Схожі матеріали за тегами: Калуш грабіж

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: