Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські поліцейські розшукують водія, який на смерть збив дитину (ФОТО)

Переглядів: 626

Як уже повідомлялося, дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула малолітня дівчинка, а керманич покинув місце події, не надавши допомогу потерпілій, трапилася у Калуші.

14 жовтня о 19:40  до Калуського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Богдана Хмельницького невідомий водій на мотоциклі вчинив наїзд на 6-річну дівчинку – пішохода, яка з матір’ю переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Після чого водій з місця події втік. Від отриманих травм дитина померла дорогою до лікувального закладу. На місце події негайно виїхали слідчі слідчого управління обласної поліції, слідчо-оперативна група Калущини та експерт-криміналіст.

Наразі правоохоронці докладають максимум зусиль для розшуку водія-втікача. Задіяно чималу кількість особового складу  поліції області.

Поліцейські перевіряють  камери відеоспостереження, встановлюються свідків, опитують очевидців ДТП і проводять інші оперативно-розшукові заходи.

Слідчими за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття звертається до громадян, якщо ви стали очевидцями або свідками, а також можливо маєте відеозаписи даної аварії, не бути байдужими та повідомляти будь-яку інформацію до поліції особисто, або зателефонувавши на лінію «102».

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДТП дитина смерть розшук водія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: