Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські РУХівці вимагають зняти з порядку денного питання по «Відродженню»

Переглядів: 524

Відповідне звернення було опубліковане на Facebook-сторінці Народного Руху Калуша.

«Нещодавно на офіційному сайті Калуської міської ради було опубліковано проєкт рішення «Про затвердження проєкту детального планування території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,3448 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на площі Героїв, 16 в м. Калуші». Цей проєкт рішення стосується колишнього кінотеатру «Відродження», – йдеться у заяві.

Калуська міська організація НРУ виступає проти поспішності у прийнятті цього рішення: «Вважаємо за доцільне спочатку прийняти Генеральний план та історико-архітектурний опорний план міста, і лише тоді повернутися до розгляду цього резонансного питання. Депутати-рухівці послідовно відстоюють інтереси громади у протистоянні із недобросовісним інвестором. Ще у 2012 році фракція НРУ заявляла про порушення, якими супроводжувався продаж земельної ділянки біля «Відродження». Закликаємо усіх депутатів Калуської міської ради проголосувати за зняття цього проєкту рішення з розгляду до затвердження відповідної містобудівної документації. Це знизить градус напруги в громаді та стане умовою дотримання забудівником Генерального плану та історико-архітектурного опорного плану міста».

Дане звернення підтримала і Калуська організація політичної партії «НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС».

Як уже повідомлялося, 18 січня з цього приводу відбулася зустріч міського голови з координаційною радою політичних партій і громадських організацій Калущини. Останні теж вимагають зняти питання «Відродження» з порядку денного сесії Калуської міської ради. Відтак 21 січня відбулася зустріч Андрія Найди з мешканцями міста щодо обговорення пропозицій по «Відродженню».

Схожі матеріали за тегами: сесія Калуська міська рада "Відродження"

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: