Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські села переживають через можливі скасування автобусних рейсів до Івано-Франківська

Переглядів: 1151

Жителі калуських сіл Перекосів, Кулинки, Томашіваців, Негівців, Копанок та селища Войнилова звернулися з колективними листами до голови Івано-Франківської облдержадміністрації Дениса Шмигаля та місцевих ЗМІ, зокрема і «Галичини», в яких бідкаються чутками про можливе скасування рейсів до Івано-Франківська.

«Ми роками покладаємося на ці рейси. Автобус нас возить з роботи і на роботу, наших дітей, які навчаються в обласному центрі. Нам не зрозуміло, чому через 30 років обслуговування наших сіл людей хочуть позбавити прямого автобуса до Івано-Франківська… Шановний пане голово, просимо Вас розібратися у ситуації, дати нам відповідь, на підставі чого наші громади хочуть залишити без прямого автосполучення з Івано-Франківськом. Ми всіма селами дуже обурені т. д.», - йдеться у зверненнях, завірених чисельними підписами жителів сіл, пише «Галичина».

Люди нарікають, що розчарувалися у новій владі.

«Ми думали, що нова влада буде дослуховуватись до проблем та думок жителів району, але, на жаль, все залишається по-старому, - пишуть у колективному листі жителі села Перекосів.– Але ніхто нас ні про що не питає, а приймається рішення по чиїсь вказівці…»

Люди вважають, що в описаній ситуації є місце для змови, шахрайства і маніпуляцій, і просять керівництво Івано-Франківської ОДА розібратися у ситуації, а не йти на поводу у підприємливих крутіїв.

Схожі матеріали за тегами: Калущина села перевезення скасування скарга

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: