Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуські студенти організували медіа-лекцію до Дня Соборності України (ФОТО)

Переглядів: 787

22 січня до Дня Соборності України в центральній бібліотеці ім. Т. Шевченка відбулася медіа-лекція «Соборність України – актуальна проблема сьогодення».

Ідея єдності та соборності, так само як свободи і незалежності, закладена в фундаменті державницької концепції кожного народу. Український народ також не є виключенням у цьому відношенні, особливо сьогодні, коли дехто бажає бачити його бездержавним, роз’єднаним та знесиленим. Як ніколи раніше, День Соборності України - це нагадування про те, що сила нашої держави - в єдності українських земель, повідомляє Калуська центральна бібліотека ім. Т. Шевченка.

На заході студенти Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу виступили із презентаціями інформативного характеру: єдність і соборність українських земель; причини та передумови укладення акту Злуки; історико-правовий аналіз процесу Злуки ЗУНР та УНР; живий ланцюг Львів-Київ 1990р.; правова оцінка державницьких документів.

Присутні також поділилися спогадами і про участь у живому ланцюзі 1990 року, і про реакцію на ті події.

Модерував захід Олег Ониськів – викладач коледжу, працівник апарату суду.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш студенти Соборність медіа-лекція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: