Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуським захисникам передали листи і малюнки юних калушан (ФОТО)

Переглядів: 421

На початку серпня у Калуській громаді оголосили акцію «Намалюй малюнок чи напиши листа захисникові». Всі діти мали можливість принести свої роботи в ПК «Юність», ПК «Мінерал», ЦНАП, бібліотеку ім. Тараса Шевченка, народні доми мікрорайонів Хотінь, Підгірки, Загір’я, сіл старостинських округів, інформує «Калуш ФМ».

А юні мешканці Сівки-Калуської, довідавшись, що в місті перебувають військові в короткотермінових відпустках, вирішили принести їх особисто. І таку зустріч організували у Калуській міській раді. Про це на Facebook-сторінці повідомив очільник громади Андрій Найда.

«Емоції, які охоплювали кожного з нас, передати словами неможливо: це були і сльози, і посмішки. Мене особисто надзвичайно зворушила ця історія і я дякую кожній дитині, яка відгукнулася на мою пропозицію. Адже малюнків насправді дуже багато. Були і листи, і конверти з сюрпризами, аплікації... 

Малеча у роботах з любов’ю передала свої побажання нашим захисникам та захисницям. Дякую кожному. Збір малюнків триває. Ми не обмежуємося 15 серпня. Будемо і надалі кур’єрською доставкою передавати листи та малюнки нашим бійцям. Для них це дуже важливо!», – написав Андрій Найда.

Схожі матеріали за тегами: Калуш акція малюнки листи ЗСУ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: