Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський борець Андрій Свирид здобув «золото» на чемпіонаті України

Переглядів: 803

У Харкові завершився чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків пам’яті заслуженого тренера України Леоніда Дуная. Упродовж двох днів у Палаці спорту «Локомотив» спортсмени з 17 областей змагалися за нагороди в десяти вагових категоріях.

Вдало виступив на харківському килимі 25-річний калуський борець, майстер спорту України міжнародного класу Андрій Свирид, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

 Цей вихованець ДЮСШ «Сокіл», учень заслуженого тренера України Миколи Пукіша здобув «золото» чемпіонату України у ваговій категорії до 65 кг. У фінальній сутичці він з рахунком 9:3 переміг борця зі Снятинщини, студента факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника та вихованця Академії боротьби Прикарпаття ім. Василя Федоришина, майстра спорту України Івана Білейчука. А на шляху до вирішального протистояння за золоту медаль чемпіонату України Андрій Свирид переконливо подолав кандидата у майстри спорту України Олександра Миронюка з Хмельниччини (8:0) і майстрів спорту України Павла Визіра з Харківської області (11:0) та Микиту Гончарова з Донеччини (5:0).

Ці перші всеукраїнські змагання в 2021 році водночас були відбірковими на участь у складі національної збірної України в чемпіонаті Європи та інших ліцензійних турнірах, де борці матимуть шанс здобути путівки на Олімпійські ігри в Токіо.

 

Схожі матеріали за тегами: Андрій Свирид золото чемпіонат України

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: