Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський «Легіон» переміг столичну «Крижинку» і пробився до плей-офф чемпіонату України

Переглядів: 1573

Минулих вихідних юні вихованці калуського хокейного клубу «Легіон» провели чергові поєдинки у чемпіонаті України серед команд U-13.

На домашній «Нафтохімік-Арені» у Калуші «легіонери» зіграли два матчі супроти столичного клубу «Крижинка». Повболівати за юних хокеїстів прийшли багато шанувальників гри справжніх чоловіків, адже у поєдинках проти киян вирішувалась доля путівки до плей-офф чемпіонату України, повідомляє sport.if.ua.

У суботньому матчі гості зі столиці зуміли скласти конкуренцію «легіонерам» лише у першому періоді, що завершився бойовою нічиєю - 2:2. У складі господарів влучні постріли до свого активу записали Дмитро Наумець та Віталій Струтинський. У другій двадцятихвилинці «Легіон» лише нарощував перевагу і шайба Владислава Когута стала переломною у зустрічі - 3:2. Заключний відрізок гри пройшов за тотальної переваги підопічних Альберта Шафікова, що зусиллями Лева Стасюка, Аркадія Пігулевського, Дмитра Наумця та Максима Маюка відзначились ще чотири рази у воротах киян. У підсумку, 7:2 впевнена перемога «Легіону».

Перед повторним поєдинком обидві команди зберігали шанси вийти у плей-офф, тож ціна перемоги була високою - вихід до фінальної частини чемпіонату України. До того ж, калушанам для виходу до плей-офф потрібно було будь-що перемагати в основний час. Як і прогнозувалось, гра видалась важкою і тримала в напрузі до самого завершення. Ще б пак, за 3 хвилини до фінальної сирени на табло «Нафтохімік Арени» горіли невтішні для господарів «двійки» - 2:2 (відзначились Дмитро Наумець та Лев Стасюк). Та все ж наприкінці гри Ілля Солоджук змусив шаленіти вболівальників на трибунах і разом з тим приніс своїй команду надважливу перемогу - 3:2.

Дві домашні звитяги дозволили «Легіону» вийти до плей-офф чемпіонату України серед команд U-13. Наступний суперник, а також дати проведення матчів плей-офф будуть відомі згодом.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: "Калуш Легіон перемога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: