Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський міськрайонний суд розглянув справу про порушення виборчого закону

Переглядів: 798

29 вересня до Калуського міськрайонного суду надійшов адміністративний матеріал з Калуського відділу поліції відносно місцевого мешканця про притягнення його до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 212-13 КУпАП.

У протоколі про адмінправопорушення зазначалося, що в серпні в м. Калуші на білборді була розміщена реклама з передвиборчою агітацією, яка не містила відомостей про установу, що здійснює друк, тираж, інформацію про осіб відповідальних за випуск, повідомляє пресслужба суду.

У судовому засіданні приватний підприємець вину визнав повністю, зазначив, що передвиборча агітація на білборді була встановлена до початку виборчого процесу, тобто не вимагала наявності інформації щодо установи, тиражу, відповідальних осіб. Ця реклама була розміщена на білборді, який він здає в оренду, іншою особою, він її не встановлював, не друкував та не розробляв її макет. На даний час порушення виборчого закону повністю усунені. У вчиненому він щиро розкаявся, просив не накладати суворе адміністративне стягнення та закрити провадження за малозначністю.

При розгляді справи суд врахував характер вчиненого правопорушення, особу порушника, а також те, що він вперше притягується до адмінвідповідальності, жодних суттєвих наслідків правопорушення за собою не потягло, порушення виборчого закону на даний час усунуті.

У результаті, суд постановив звільнити особу від адміністративної відповідальності у зв’язку із малозначністю правопорушення, обмежившись відносно нього усним зауваженням.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд вибори порушення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: