Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський шахіст гратиме у фіналі чемпіонату України з шахів

Переглядів: 1266

Калушанин Валентин Прокоф'єв виборов право грати у фіналі чемпіонату України 2020 року із класичних шахів серед юнаків віком до 14 років.

У Вінниці закінчилися чемпіонати України із класичних шахів серед юнаків і дівчат віком до 14 років, повідомляє у соцмережі «Шахова Івано-Франківщина».

159 юнаків і 52 дівчини з 18 областей України та м. Києва боролися за путівки до фінальних турнірів чемпіонатів України з класичних шахів серед юнаків і дівчат віком до 14 років, що відбудуться навесні 2020 року.

Івано-Франківську область представляли калушанин Валентин Прокоф'єв (тренер Всеволод Ритенко) та вихованці Івано-Франківської ДЮСШ №3 Людмила Іваницька (тренер Василь Палагіцький), Ігор Нагорний (тренер Ігор Кобилянський), Максим Стефанків (тренер Ігор Кобилянський) і Олександр Касапчук молодший (тренер Ігор Кобилянський).

У турнірі юнаків 1-5 місця розділили Богдан Біловіл, Валентин Прокоф'єв, Тимур Келеберда, Артем Луцько та Ігор Нагорний - по 7½ очок у 9 партіях. За додатковими показниками калушанин Валентин Прокоф'єв виборов срібло, а вихованець Івано-Франківської ДЮСШ №3 Ігор Нагорний посів 5-те місце. Валентин Прокоф'єв та Ігор Нагорний вибороли право грати у Фіналі Чемпіонату України 2020 року зі Класичних Шахів серед юнаків віком до 14 років!

У турнірі дівчат вихованка Івано-Франківської ДЮСШ №3 Людмила Іваницька розділивши 6-11 місце, посіла за додатковими показниками 8-ме місце та стала першою запасною для участі у фіналі чемпіонату України 2020 року із класичних шахів серед юнаків віком до 14 років.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш шахіст Прокоф'єв чемпіонат України

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: