Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський суд розсудив сусідів, які посварились через витоптану конем траву

Переглядів: 1018

Жителька одного із сіл Калуського району подала до суду на односельчанина, який її побив. Наприкінці року Калуський міськрайонний суд розглянув справу. Про засідання пишуть «Вісті Калущини».

Жінка розповіла, що до конфлікту вона була в добрих стосунках з обвинуваченим. Проте 16 липня минулого року його кінь зайшов на її город і витоптав траву. Побачивши ввечері хазяїна коня біля магазину, вона зробила йому зауваження. Претензії чоловікові не сподобалися. Тож він зловив жінку однією рукою за верхній одяг, а кулаком іншої кілька разів ударив в обличчя та іншу частину голови. Жінку каретою швидкої допомоги доставили в лікарню.

«Він не просив у мене пробачення і нічого не відшкодував», — зазначила потерпіла у суді. Тож попросила для кривдника суворого покарання.

Проте, так як дії чоловіка кваліфікували як умисне легке тілесне ушкодження, а він пообіцяв у майбутньому більше не конфліктувати ні з потерпілою, ні з ким-небудь іншим, суд призначив йому покарання — сплату штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 850 гривень.

Також жінці пояснили, що вона має право подати цивільний позов про відшкодування відповідної шкоди в порядку цивільного судочинства після набрання вироком законної сили, оскільки в межах кримінального провадження нею цивільний позов не подавався.

Фото: Фіртка 

Схожі матеріали за тегами: суд калуш сусіди

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: