Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський суд виніс вирок калушанину, який вчинив хуліганство із застосуванням зброї

Переглядів: 908

Калуський міськрайонний суд виніс вирок у справі чоловіка, що незаконно придбав пістолет та вчинив стрілянину.

Слідство встановило, що 11 червня 2019 року близько 11:20 зловмисник з хуліганських спонукань вступив в конфлікт з іншим чоловіком. Під час суперечки він застосував нарізну вогнепальну зброю – пістолет конструкції «Макарова» (ПМ), який був споряджений патронами – боєприпасами калібру 9 мм. Про це пише «Галицький кореспондент».

Пістолет він придбав без передбаченого законом дозволу і при невстановлених досудовим розслідуванням обставинах.

“Потерпілий, намагаючись припинити хуліганські дії зловмисника, підбіг до нього, вирвав пістолет із рук, та викинув його неподалік. Однак нападник підняв пістолет та продовжив стріляти в напрямку людей, що створювало реальну небезпеку для їх життя і здоров’я”, – йдеться у матеріалах справи.

Обвинувачений визнав свою вину, розкаявся і попросив його суворо не карати. Як стало відомо, він має постійне місце проживання та місце праці у Калуші, за яким характеризується позитивно. Також чоловік має на утриманні двох неповнолітніх дітей.

30 квітня 2020 року суд, вивчивши всі обставини справи, виніс вирок. Йому призначили покарання у вигляді позбавлення волі на чотири роки. Однак згідно зі статею №75 ККУ злочинця звільнили від відбування покарання з випробуванням та встановили йому іспитовий строк – три роки.

 

 

Схожі матеріали за тегами: суд вирок зброя

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: