Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський суд вперше оштрафував громадянку за торгівлю сурогатним алкоголем

Переглядів: 353

21 липня на оперативній нараді у міського голови начальник відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Михайло Костельний поінформував про підсумки роботи муніципальних інспекторів з 14 по 21 липня.

Як повідомив Михайло Костельний, минулого тижня у спекотні дні вони започаткували періодичне патрулювання інспекторів сектору охорони громадського порядку в місцях купання на Лімниці, де було велике скупчення відпочивальників. Інспектори проводили профілактично-роз’яснювальну роботу, особливо в компанях, де були діти.

Працівники сектору охорони громадського порядку за тиждень виявили у громадських місцях 11 випадків розпивання спиртних напоїв, 31 випадок торгівлі з рук, 4 випадки жебракування, 3 випадки куріння. Також було зроблено 41 зауваження та проведено 44 профілактичні бесіди.

13 липня Калуський міськрайнний суд вперше за 5 років за зверненням муніципальної інспекції і протоколом, складеним завідувачем сектору охорони громадського порядку, виніс постанову про притягнення до адмістративної відповідальності особи за торгівлю сурогатним алкоголем з рук на вул. В. Стуса і наклав штраф у розмірі 6 800 гривень з відшкодуванням 454 гривень судового збору.

Інспектори з благоустрою склали 17 приписів і один акт обстеження, а інспектори з паркування за порушення правил паркування та стоянки – 32 адміністративних матеріали.

«Тих, хто допускає порушення правил паркування значно поменшало, – зазначив Михайло Костельний. – Можливо, це сезон відпусток, а може, і результат нашої роботи. Під осінь з активізацією ділової активності ситуація буде інша».

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд штраф торгівля сурогатом

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: