Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський суд за порушення карантину покарав власницю кафе усним зауваженням

Переглядів: 1113

Калуський міськрайонний суд розглянув справу щодо порушення правил карантину закладом швидкого харчування «Бурітос».

19 березня працівники поліції склали адмінпротокол за за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил карантину) на власницю бістро «Бурітос». За версією правоохоронців, заклад здійснював приймом відвідувачів, при цьому продавець працювала без жодних засобів індивідуального захисту та дезінфекції, повідомляє "Курс".

У суді власниця закладу частково визнала провину. Вона пояснила, що 19 березня її заклад фактично був зачинений і працював лише на виніс.Також зазначила, що на час розгляду справи в суді заклад зачинений повністю, а вона забезпечена як індивідуальними засобами захисту, так і дезинфікуючими засобами.

Жінка  додала, що робота у «Бурітос» – єдине джерело її доходу і у зв’язку з прииненням роботи закладу у неї відсутні засоби для існування, в тому числі і кошти на оплату штрафу.

Суд дійшов висновку, що вина підприємиці доводиться відомостями, які містяться у протоколі поліції про адміністративне порушення. При цьому жінка вперше притягується до адміністративної відповідальності, визнає вину та щиро розкаюється у вчиненому. А на час розгляду справи вона порушення виправила – заклад зачинила, про засоби захисту подбала. Суд також врахував, що після закриття закладу жінка втратила єдине джерело доходу і не зможе оплатити мінімальну суму штрафу – 34 тис. грн. Тому суддя вирішив, що для порушниці вистачить і усного зауваження.

Відтак власницю «Бурітос» визнали виннною у порушенні правил карантину та згідно зі ст. 22 КУпАП звільнили її від адміністративної відповідальності й закрили провадження у справі, обмежившись усним зауваженням.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш суд покарання.порушення карантину кафе

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: