Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуський «Техноресурс» вдруге здобув «золото» міжрайонного чемпіонату з волейболу (ФОТО)

Переглядів: 1216

2 серпня в ігровому залі ФСК «Нафтохімік» відбулися два матчі заключного туру третього за ліком міжрайонного чемпіонату з волейболу серед аматорських команд, організаторами та спонсорами якого стали фірма «Вікно Стиль» (Калуш), Брошнівська хлібопекарня й управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради.

Обидва поєдинки, незважаючи на те, що результат зустрічі між командами села Кропивник та селища Перегінське вже не мав для них значення, щоб поліпшити свої позиції в підсумковій турнірній таблиці, пройшли у надзвичайно напруженій боротьбі. Для виявлення переможця в цьому матчі та «золотому» матчі між командами «Техноресурс» (Калуш) і «Сокіл» (Голинь) волейболістам знадобилося зіграти по п’ять сетів. Навіть перед вирішальними сетами небагаточисельні вболівальники, котрі прийшли в спортзал ФСК «Нафтохімік» побачити останні поєдинки МЧВ-2020, насолодитися грою волейболістів і підтримати своїх улюбленців, вагалися віддати комусь перевагу в цих парах. Адже так непередбачено розгорталися події на волейбольному майданчику й кожна команда з великою самовіддачею боролася за перемогу та була варта того, щоб здобути бажаний результат. Однак хтось мусив змиритися і з поразкою, бо у волейболі нічиїх не буває, пише «Нафтохімік-Калуш».

Отже, переможцями протистояння стали команди села Кропивник і «Техноресурс», які з однаковим рахунком 3:2 обіграли своїх суперників. Відповідно за підсумками змагань удруге поспіль «золото» міжрайонного чемпіонату з волейболу здобув калуський «Техноресурс», кістяк основного складу якого був сформований з досвідчених нинішніх та колишній гравців ВК «Нафтохімік», що виступає в чемпіонаті Івано-Франківської області.

Друге місце виборола амбітна й перспективна молода команда «Сокіл» (Голинь), в складі якої також були чотири гравці, котрі мають досвід виступів в обласному чемпіонаті. Однак треба віддати належне всім шістьом волейболістам «Сокола», які безмінно провели на майданчику п’ять сетів матчу проти «Техноресурсу», бо сільська команда не мала жодного гравця в резерві.

Бронзовим призером МЧВ-2020 стала команда села Кропивник, а четверте місце посіла команда селища Перегінське.

Всі команди-учасниці турніру були відзначені волейбольними м’ячами від спонсорів чемпіонату, призери до того ж отримали пам’ятні медалі, а команда-переможець – ще й кубок. Крім того, організатори змагань нагородили спеціальними призами кращого гравця, атакуючого та різностороннього гравця чемпіонату, якими були визнані відповідно Богдан Романів («Техноресурс»), Сергій Хоменко («Сокіл») і Микола Барнич (Кропивник), а також трьох ветеранів (найстарших гравців) турніру – Романа Люльчака (Перегінське), Ігоря Щербія («Техноресурс») і Сергія Теліжина («Техноресурс»).

Один із організаторів та спонсорів МЧВ-2020, а водночас і представник та граючий тренер команди «Сокіл» Андрій Полич в коментарі для газети «НК» висловив надію, що наступного року збільшиться кількість учасників цього чемпіонату. Принаймні він особисто докладе зусилля, щоб залучити до змагань ще й команди з Долинського району.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш волейбол чемпіонат Техноресурс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: