Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Калуську ЦРЛ та райлікарню відвідала комісія з МОЗ (ФОТО)

Переглядів: 1269

10 квітня інфекційне відділення Калуської районної лікарні та відділення Калуської центральної районної лікарні, які задіяні в наданні допомоги пацієнтам з COVID 19, відвідала комісія МОЗ України

Про це у соцмережі повідомила медичний директор Калуської ЦРЛ зі стаціонарної роботи Наталія Кінаш.

У складі комісії були: Ольга Голубовська - головний позаштатний спеціаліст Міністерства охорони здоров'я України по спеціальності «інфекційні хвороби» (2011-2016), завідувач кафедри інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О. О. Богомольця, доктор медичних наук (2009), професор; Сергій Дубров - головний спеціаліст МОЗ за фахом "Анестезіологія", президент Асоціації анестезіологів України, професор, а також Лариса Боришкевич - головний спеціаліст з терапії департаменту охорони здоров’я Івано- Франківської облдержадміністрації.

В ході візиту комісія ознайомилась з організацією роботи закладів та умовами, в яких надається медична допомога . Особливу увагу приділяли якості лікування даної категорії пацієнтів.

По завершенні обходу в Калуській ЦРЛ результати були обговорені з міським головою Калуша Ігорем Матвійчуком, заступником Наталією Табачук та адміністрацією Калуської ЦРЛ. Попередньо комісія оцінила роботу Калуської ЦРЛ як добру.

Як уже інформувало "Калуш ФМ", у Калуській ЦРЛ вже була бліц-перевірка із МОЗу близько 22.00 6 квітня. Тоді побували лише в приймальному покої і з керівництвом спілкувалися лише в телефонному режимі.

Додамо, що Калуську ЦРЛ мають включити до переліку лікарень першої хвилі, які лікуватимуть хворих з COVID-19. Районна лікарня також претендує на включення, оскільки також лікує хворих з коронавірусною інфекцією.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ комісія МОЗ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: