Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«КАРПАТНАФТОХІМ» уже відвантажив перші тонни медичного кисню для Калуської ЦРЛ

Переглядів: 854

Підприємство готове благодійно відвантажувати цей медичний препарат медичним закладам Прикарпаття.

2 грудня стало відомо, що працівники цеху розділення повітря ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», де виробляється рідкий кисень, завантажили у цистерни двох спеціалізованих автомобілів чотири тонни цієї продукції для потреб Калуської центральної районної лікарні, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

За словами керівника цього структурного підрозділу Михайла Кизимишина, їх колектив був готовий ще два тижні тому постачати медичний кисень у лікарні Прикарпаття, зокрема і в Калуську ЦРЛ. Але перешкоджали цьому невирішене питання логістики, тобто доставки кисню в медзаклади, адже підприємство немає для цього необхідного автотранспорту.

– Однак тепер, коли до нас прибули автомобілі з цистернами, це питання теж вирішується, – зазначив начальник цеху.

Підтвердив це і заступник генерального директора ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» Ярема Рудик. Він, зокрема, наголосив:

«На жаль, невирішене питання логістики справді не дозволяло постачати наш кисень у лікарні області. Про цю проблему ми поінформували Івано-Франківську обласну державну адміністрацію, яка ініціювала наради за участю керівництва департаменту охорони здоров’я ОДА та нашого підприємства. А 24 листопада відбулася селекторна нарада за участю першої заступниці міністра охорон здоров’я Ірини Садов’як, т.в.о. голови обласної держадміністрації Марії Савки та інших посадовців. На ній, зокрема, Марія Савка сказала, що «КАРПАТНАФТОХІМ» може щоденно виробляти і постачати 4-7 тонн медичного кисню, яким будуть забезпечуватися лікарні Колимийського, Городенківського та Калуського районів.

Усі свої зобов’язання з цього приводу ми готові виконувати, а медичні заклади разом зі своїми місцевими адміністраціями повинні забезпечити автотранспорт, який доставлятиме медичний кисень у лікарні. З метою благодійного забезпечення цим препаратом лікарень Прикарпаття підприємство уклало відповідну угоду з благодійним фондом «Покуття».

 

Схожі матеріали за тегами: Карпатнафтохім кисень ЦРЛ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: