Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«КАРПАТНАФТОХІМ» з нагоди професійного свята привітав ветеранів калуської хімії (ФОТО)

Переглядів: 385

У другу неділю вересня в Україні відзначають День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Напередодні професійного свята нафтохіміків керівництво ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» привітало 18 ветеранів калуської хімії.

Урочистості проходили у Народному музеї історії і трудової слави ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», який функціонує у Палаці культури «Мінерал». Колишніх працівників підприємства радо зустрічали директор музею Юрій Безуглий і екскурсовод закладу Володимир Гудзоватий, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

З нагоди свята ветеранів підприємства привітав заступник генерального директора «КАРПАТНАФТОХІМу» Ігор Мацьків.

«Всі ви більшу частину свого життя і своєї душі віддали підприємству, на якому працювали. Вас пам’ятають і в хороші хвилини, і в тяжкі. І я хочу вам побажати, щоб хороших хвилин було більше, щоб ви насолоджувалися життям. Здоров’я, щастя, благополуччя вам і вашим родинам», – зазначив у вітальному слові Ігор Мацьків.

Кожному із присутніх на цьому маленькому святі вручили премію і квіти.

Урочистості дійству додали музичні вітання від Богдани Чабан та працівників «Мінералу».

Запрошені на свято були задоволені увагою підприємства.

«Приємно, що нас не забувають і запросили на ці невеличкі урочистості», – зазначили колишні працівниці виробництва хлорвінілу Людмила Василів і Єлизавета Ткаченко.

«Я пропрацював на виробництві етилену і поліетилену 25 років, тобто від початку його будівництва (тоді це був ЕП-250), і до минулого року. Мені приємно бути в числі тих, кого запросили на це свято і відзначили», – додав Роман Ониськів.

Завершилося дійство фуршетом, під час якого колишні працівники могли поспілкуватися і згадати приємні миті зі своїх трудових буднів.

 

Схожі матеріали за тегами: «КАРПАТНАФТОХІМ» ветерани вітання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: