Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Хуліган, котрий заставляв фельдшерку дути в трубку на місці ДТП, сам був п’яний

Переглядів: 2078

Чоловік вчинив конфлікт з медичними працівниками, які приїхали на ДТП: нецензурно висловлювався в громадському місці, образливо чіплявся до медпрацівниці, тим самим порушуючи громадський порядок. Поліцейські оформляли аварію, охороняли місце ДТП, а також забезпечували громадську безпеку, а на чоловіка-порушника склали адмінматеріали.

Нагадаємо, що 21 листопада о 17:30 у Калуші на пр. Лесі Українки сталася аварія з потерпілими: 39-річний водій автомобіля Mercedes Vito вчинив наїзд на 77-річну жінку, яка переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Остання загинула на місці події. Під час оформлення ДТП виник конфлікт між громадянами і медиками «швидкої». О 17:37 на лінію «102» надійшло повідомлення від 30-річного чоловіка про те, що медпрацівниця, ймовірно, перебуває у стані сп’яніння, повідомляє поліція області.

На місце події виїхав додатковий екіпаж групи реагування патрульної поліції та нацгвардійців. Щоб запобігти загостренню конфлікту, поліцейські намагалися відтіснити натовп людей, що зібрався на місці ДТП. У подальшому, щоб досягнути спільного рішення і тим самим ліквідувати суперечку, медпрацівниця погодилася пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Алкотестер Drager». Тест виявився негативний – жінка твереза.

Того ж вечора калуські поліцейські затримали 27-річного мешканця с. Середній Угринів, який порушував громадський порядок. На чоловіка складено три адміністративні протоколи: за ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. ч. 1 ст. 178 (поява у громадському місці у п'яному вигляді) та ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

 

Лікаря швидкої допомоги який приїхав на виклик спочатку відмовлялась подути у трубку щоб перевірити стан алкоголю в крові і хотіла здати в медзакладі.Згодом вже ж таки здала і показало 0.00

Posted by Чорний Список Калуша on Thursday, November 21, 2019

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДТП образи фельдшер швидка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: