Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Команда Калуської ДЮСШ стала чемпіоном області з легкоатлетичного кросу

Переглядів: 897

Нещодавно в Тлумачі на території озера пройшов чемпіонат області з легкоатлетичного кросу, яким на Івано-Франківщині завершили літній сезон з легкої атлетики.

У змаганнях брали участь шість команд. Чотири з них представляли дитячо-юнацькі спортивні школи, в т. ч. одна – обласну, а ще дві – відповідно Івано-Франківську спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву та Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Приємно відзначити, що перше загальнокомандне місце та звання чемпіона Івано-Франківської області здобула команда ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради. Вихованці тренерів-викладачів цієї школи Миколи Богоносюка, Марти Ханенків та Людмили Мельник значно випередили в боротьбі за обласне «золото» команди ДЮСШ ДФСТ «Колос» та Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання НУФВСУ.

Зокрема, калуським атлетам не було рівних у бігу на 2 км серед юнаків до 16 років, в якому відповідно 1-3 місця посіли Андрій Петришин, Тарас Маланчук і Владислав Оленюк. Також серед юнаків до 20 років відзначився в бігу на 6 км калушанин Артур Журенок, який посів друге місце, а в бігу на 3 км серед юнаків до 18 років з третім результатом фінішував Юрій Пікулович, щоправда, цей вихованець Марти Ханенків представляв Івано-Франківську СДЮШОР. Так само за неї виступав вихованець калуського тренера Миколи Шевчука 23-річний Тарас Шинкар, який посів перше місце в бігу на 2 км серед чоловіків.

Серед дівчат найбільший вклад у перемогу команди ДЮСШ управління освіти Калуської міськради внесли 13-річна Діана Стасінчук, яка стала чемпіонкою області в бігу на 1 км серед юнок до 16 років, а також 17-річні Анна Проданчук й Адріана Гринцак. Вони посіли відповідно друге й третє місця в бігу на 2 км серед дівчат до 18 років.

Організатори змагань нагородили команди, які посіли 1-3 місця в чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу, кубками та грамотами. Їх привіз із Тлумача для поповнення колекції командних відзнак вихованців ДЮСШ управління освіти Калуської міськради заслужений тренера України з легкої атлетики Микола Богоносюк.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ДЮСШ чемпіон область крос

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: