Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Координаційна рада громадських організацій зустрілася з міським головою. Говорили про наболіле

Переглядів: 998

5 червня у Центрі громадських ініціатив «Вільний Простор» відбулася зустріч Координаційної ради громадських організацій Калущини з міським головою Ігорем Матвійчуком.

Під час зустрічі обговорили ряд питань, які турбують мешканців міста, та окреслили шляхи їх вирішення.

Як повідомляє у соцмережі учасник АТО Віктор Пазухін, говорили про декомунізацію, кінотеатр «Відродження», концертний зал, Ратушу, проспект Незалежності (меморіальний комплекс).

«Певних рішень досягли, проте ніякої конкретики. Про меморіальний комплекс влада "згадала" після того, як на дані ділянки почали претендувати вояки АТО для створення соціального житлового кооперативу. До того там вже чверть століття гниють бетонні плити, і жодна з калуських адміністрацій щось там робити інтересу не мала. Тобто створюється конфлікт воїни-громада», - написав атовець.

На переконання воїнів АТО, там є місце і для меморіального скверу "Небесній Сотні", і для будинку, де отримають житло військовики та інші пільгові категорії населення, в тім числі і родичі Героїв, які загинули на Майдані.

Своєї чергою Юрій Погинайко у соцмережах зазначив, що члени Координаційної ради представили своє бачення, яке часто співпадало з баченням пана мера.

"Тішить інформація, що до кінця 2018 р. Калуш повинен отримати новий генеральний план, який повинен сприяти вирішенню ряду «заморожених» питань (зокрема по Ратуші). Найбільш жваве обговорення стосувалося бульвару Незалежноті, в світлі останньої сесії Калуської міської ради", - написав він.

Схожі матеріали за тегами: Калуш координаційна рада зустріч

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: