Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Люби себе, Жінко! Чуєш? Люби!». У калуському парку відбулися тренінгові заняття для жінок (ФОТО)

Переглядів: 864

«Я просто жінка, грішна і свята, слабка і сильна, сіра і яскрава. Я просто жінка, просто жінка та, якій потрібне щастя, а не слава...», - саме такими словами розпочалося тренінгове заняття «Люби себе, Жінко! Чуєш? Люби!», організоване 13 серпня у парку культури та відпочинку ім. І. Франка для жінок кризових категорій.

Провели тренінг спеціалісти Калуського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту.

Особливістю даного заходу було його проведення під відкритим небом, що сприяло чудовій взаємодії жінок із природою та їх максимальному розслабленню. Під час заняття учасниці тренінгу мали змогу зануритися у світ позитивних емоцій, які були зафіксовані на світлинах.

Практичні психологи Зоряна Рудобашта та Олена Крицко використовували методики арт-терапії, тілесно-орієнтованої терапії та релаксації.

На завершення тренінгу кожен учасник мав змогу поділитися своїми інсайтами і враженнями та поласувати смачненькими солодощами.

Схожі матеріали за тегами: Калуш парк тренінг жінки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: